Musicals, Shows & Concerten

Laat u meeslepen door de allermooiste musicals, concerten en prachtige andere shows voor een avondje uit met collega’s, relaties of vrienden. Sunweb biedt arrangementen op maat inclusief entreekaart en touringcarvervoer zodat u optimaal en onbezorgt kunt genieten van een avondje uit. U bepaalt uw eigen opstaplocatie en u heeft een eigen touringcar tot uw beschikking. De avond uitbreiden met een diner onderweg of een overnachting? Informeer ons over uw wensen en wij maken graag een passende offerte.

Bezoek de langstlopende voorstelling uit de Nederlandse Theatergeschiedenis; Soldaat van Oranje. De Musical gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van onze grootste verzetshelden. Een unieke beleving met een decorspektakel en ongekende allure.  Of breng een bezoek aan de musical The Bodyguard die sinds september 2015 exclusief draait in het Beatrix theater. Een zinderend avontuur vol liefde, passie en spanning met hits van Withney Houston . De ultieme avond uit die elke vrouw verdient.

Dit is slechts een greep uit de vele musicals en shows die wij u kunnen aanbieden.  Graag vernemen wij uw wensen zodat wij u een offerte op maat kunnen toesturen.